top of page

🏋‍♀️ Veel moeite om "gewoon maar" te kunnen leven en werken....

Zelfzorg, mentale veerkracht, (zelf)leiderschap, leren loslaten, grenzen aangeven, bevlogenheid ... Relevante thema's waarin we mensen ondersteunen in hun dagelijks (professionele) leven; Hetgeen ook ik, nog steeds met overtuiging en bevlogenheid, doe. En toch knaagt er soms iets...

En als een deelnemer dan tijdens een sessie enkele weken geleden wat ingetogen zegt "Goh, we moeten vandaag de dag precies toch heel veel moeite doen om "gewoon maar" te kunnen leven en werken", dan word ik even stil. Omdat ik me zelf soms ook die bedenking maak...

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Consolideren is ook vooruitgaan 📣

Ik ben niet bang om niet met iets nieuws te komen, om hetzelfde verhaal, keer op keer opnieuw te vertellen - want 📣 consolideren is ook vooruitgaan 📣 "Ik heb eigenlijk niet echt veel nieuws gehoord

Comments


bottom of page