top of page

Time to say Goodbye (and Hello!)

(Door David, als afscheid van Fenrir Consult)Al ben je heel bewust bezig met je zaak, soms haalt de wereld je nog in en kan je niet anders dan bepaalde realiteiten onder ogen zien. En dan wordt het tijd om een brug over te steken.

Wij hebben in het bestaan van Fenrir Consult al heel wat veranderingen doorgevoerd, ons leven in onze Campervan werden door velen van jullie gesmaakt, Onze ‘kwekker’ heeft er heel wat doen lachen (en huilen), perfectionisten hebben geleerd dat het ook ‘boeiend’ kan zijn,… Allemaal ideeën die ontsproten zijn door bewust met de constant veranderende wereld en werkelijkheid, ook op bedrijfsniveau, om te gaan. En het was leuk! Toen ik Fenrir Consult in 2004 startte had ik nooit gedacht dat dit ons pad zou worden. Wat nogmaals mijn idee rond Leven bevestigd: There is no Destiny, Only different Choices. en Erna haar geliefde uitspraak van P. Coelho: Er lag geen weg gereed, deze werd al wandelend gebaand.

Het leven van anderen (een beetje) kunnen beïnvloeden, een klein steentje verleggen in iemands stroom, om dat te zien resulteren in een Life changing ervaring, dat geeft een fantastisch gevoel. Fenrir Consult was dan ook opgebouwd rond een diepgaande gedachte, die de hoeksteen vormt van veel van onze opleidingen. Maar tijden veranderen.

Alles moet sneller, ‘simpeler’, directe impact, lean, … en dat past niet helemaal in deze bedrijfsphilosofie. Als je al niet meer de kans/tijd krijgt bij mogelijke klanten om dat te onderbouwen, dan wordt je bestaan, je zijn, moeilijk. Dus hebben Erna en ik besloten om Fenrir op rust te sturen. 20 jaar is ook niet niks en het is altijd fijner in schoonheid af te sluiten.

Zulk een beslissing, dat geeft ook weer meer ademruimte en al heel snel werd duidelijk, ook na verschillende gesprekken met onze trouwe klanten, dat een lichtere, flexibelere versie andere mogelijkheden biedt. Daarom gaat Erna ook verder onder eigen naam. Haar gedegen kennis en groot enthousiasme blijven dus beschikbaar voor iedereen die impact verwacht. En daar lees je alles over op haar nieuwe website: www.ernaclaes.be , Motivatie door Connectie.

Mij rest alleen nog jullie allemaal te bedanken voor een geweldige tijd als zaakvoerder van Fenrir Consult. In de afgelopen 20 jaar hebben jullie, bijna 800 bedrijven, ons het vertrouwen gegeven om samen iets bij te brengen aan personeel of teams en dit via meer dan 2400 opdrachten. Bedankt!

Maar ook mij ga je nog terugvinden aan de andere kant van de brug. Ik laat Erna uiteraard niet alles alleen doen en zal zorgen dat haar administratie en andere zaken opgevolgd worden. En daarnaast start ons verhaal Sailing Zina, www.sailingzina.com, waar je mij de meeste tijd zal vinden en waarover je nu al de verhalen kan lezen en volgen via Facebook

Dus Goodbye! En Hello!


170 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page