top of page

Consolideren is ook vooruitgaan 📣

Ik ben niet bang om niet met iets nieuws te komen, om hetzelfde verhaal, keer op keer opnieuw te vertellen - want 📣 consolideren is ook vooruitgaan 📣

"Ik heb eigenlijk niet echt veel nieuws gehoord vandaag ... ". Er valt even een stilte na deze feedback van een deelnemer op het einde van een workshop rond zelfzorg die ik begeleidde. Enkele andere deelnemers knikken instemmend. De deelnemer vervolgde "Maar ik ben wel heel blij dat ik hier was. Want het was hoog nodig om terug stil te staan bij heel wat zinvolle adviezen, tips en technieken die ik de afgelopen jaren heb bijeengesprokkeld in workshops. Maar die "in de waan van de dag" weer snel op de achtergrond geraken". Ik heb weer een hele hoop om mee aan de slag te gaan!"

👉 Dit is nu echt hetgeen waarvoor ik in eerste instantie wil blijven gaan!

Want, als mensen me vragen: wat is er nu eigenlijk echt nieuw aan hetgeen je nu gaat doen als "Erna Claes", na Fenrir Consult?

Dan is het antwoord

💨 dat ik wel een aantal nieuwe dingen wil en ga uitproberen die ik voordien nooit gedaan heb; en ik echt nog wil mee pionieren; liefst samen met anderen

🤞 dat ik vooral ook wil consolideren; want ondanks de veranderende context, de vele nieuwe begrippen en thema's die circuleren om in te groeien, blijven op gebied van stress, zelfzorg, veerkracht en bevlogenheid veel inzichten en aanknopingspunten naar aanpak hetzelfde;

🔨 dus ik ben niet bang om juist ook niet met iets nieuws te komen, om hetzelfde verhaal, keer op keer onder het stof vandaan te halen, te blijven vertellen en toe te passen.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page